Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

19. 04. 2021. 16:08 16

"Ima osnova za ono što je rekla Tepić, postoje svedoci"

Osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, Igor Jurić, rekao je za Nova.rs da navodi potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić, da je prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, podvodio maloletne devojčice sigurno imaju osnova, jer postoje svedoci za sve što je javno rečeno.

- Povodom moje izjave na temu "političar pedofil" bio sam u tužilaštvu i dao sam izjavu. Svoja saznanja izneo sam i bivšem ministru MUP Srbije. Dokaze poseduje porodica sa kojom sam u kontaktu i s obzirom da su u jednom momentu iz straha odustali od svedočenja, tu je nastao zastoj - rekao je Jurić, da bi se zatim osvrnuo na današnju konferenciju Marinike Tepić.

- Sve što mogu da kažem povodom onoga što je danas gospođa Tepić iznela na konferenciji za medije - sigurno ima osnova, jer postoje i svedoci za sve što je iznešeno javno - naveo je Jurić.
Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je danas na konferenciji za medije da su se "monstrumi iz vlasti" izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, napominjući da prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, "podvodi žene i devojčice".

- Podvođenje žena i devojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i devojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma - navela je Tepić.

Potpredsednica SSP je na konferenciji prikazala i video snimak izjave nekašnjeg zaposlenog u hotelu u Končarevu, koji je tvrdi da je svedočio podvođenju devojčica

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati