Društvo i ekonomija

Direktno.rs

15. 04. 2021. 15:47 24

Lalovići prisilno iseljeni, pukovnik pretio samoubistvom (VIDEO)

Policija i izvršitelji prisilno su danas iselili porodicu Lalović. Kako se vidi u snimku udruženja "Krov nad glavom" pukovnik Gojko Lalović pretio je samoubistvom. On je zatim prevezen u bolnicu, nakon što su policija i vatrogasci upali u njegov dom, a nekoliko aktivista ovog udruženja napali su nepoznati mladići.

Izvršitelji i policija već nekoliko sati pokušavaju iz stana na Novom Beogradu da isele porodicu penzionisanog pukovnika Gojka Lalovića, a u jednom trenutku on je izašao na terasu stana i sebi stavio omču oko vrata.

- Nakon što je policija izbacila aktiviste iz zgrade, jedan aktivista Združene akcije Krov nad glavom koji je snimao policiju i iseljenje napadnut je od strane nekoliko momaka. Uprkos tome što se to dešavalo ispred policijaca, oni nisu reagovali da spreče incident - navodi udruženje "Krov nad glavom". 

Pokušaj iseljenja na Novom Beogradu trajao je nekoliko sati, a na licu mesta bio je ogroman broj policajaca koji su stajali ispred ulaza u zgradu.

Penzionisanog pukovnika Gojka Lalovića i njegovu porodicu državni organi pokušavaju da isele iz troiposobnog stana u beogradskom naselju Bežanijska kosa već petnaesti put.

Pukovnik je ranije izjavio da je 2005. godine nezakonito penzionisan i da Ministarstvo odbrane već 14 godina odbija da izvrši sudske presude kojima je vraćen na posao. Ministarstvo odbrane saopštilo je, međutim, da penzionisani pukovnik Lalović stan koristi bespravno. 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati