Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 04. 2021. 15:13 21

Đilas: Kad pomislim da žene niko gore ne može da uvredi, POJAVI SE PALMA

Kada pomislim da ljude, posebno žene, ne može niko gore da uvredi, pojavi se Dragan Marković Palma. Njegova izjava kojom Mariniku Tepić šalje na most i preporučuje koju boju čizama da obuje, pokazuju odnos koji Marković i režim imaju prema ženama. Jer nazivati žene prostitutkama, bez obzira na razlog takve tvrdnje, može samo čovek koji žene po navici tretira na takav način - kaže predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

- Primitivne uvrede iz repertoara nekadašnjeg Arkanovog najboljeg prijatelja jeftin su pokušaj da zastraše žene u Jagodini, ali i širom Srbije, koje više neće da ćute o "telefonu za druženje" i drugim nenormalnim pojavama. Sama najava Marinike Tepić da će se baviti nasiljem nad ženama zaposlenim u javnom sektoru u Jagodini bila je dovoljna da se pokrene bestidna kampanja koju predvode opštinski funkcioneri i režimski mediji sa namerom da se zaštite oni koji žene tretiraju na način koji najbolje opisuje sam Palma u svojim bestidnim izjavama - naveo je Đilas.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla je da "žena u Jagodini koja bi da se zaposli u javnom sektoru, dobija "telefon za druženje" i od toga kako se "druži" zavisi joj posao... u stanovima, zgradama koji samo tome služe", nakon čega je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izneo niz uvredljivih komentara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati