Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 04. 2021. 23:33 6

"Ana, Mali i Vučić na ručku smislili, na RTS-u se kazalo"

"Ko juče nije bio na ustanku, danas ni ne zna da se dogodio. Ni slova u dnevnoj štampi. Ništa. Ko da vazduh i voda u Srbiji nisu problem", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Pa i nisu objasnila je premijerka, nego okupljeni lažu, bave se politikom i problemima prvog sveta. U njenom - drugom svetu - ne bave se politikom nego demagogogijom - rekla je Obućina i dodala:

- Nedeljni ručkovi održavaju se subotom u Beogradu na vodi. Tamo ona, predsednik i Siniša Mali gledajući Savu zaključuju: sve teče kao ladna voda: Srbija nema problem ni sa poslovima, ni sa platama, ni sa mladima, ni sa aferama, ni sa kriminalom, ni sa penzijama.

Zaključila je da su se dogovori tog sastanka izrekli uveče u Dnevniku na Javnom servisu.

- Što se na ručku smislilo, na RTS-u se kazalo. Ne ljutite se što vlast ruča dok građani protestuju. Već smo čuli – bezgrešnih nema. Šteta što nema i nekoga da ekipi kaže da se ljudi okupljaju jer je došlo i do vazduha i do vode. A kad budu počeli da izlaze na ulice – jer je došlo i preko glave – svi će im biti samo grešni - završila je uvod Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati