Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 04. 2021. 19:14 21

Vučić vitaminima kupuje glas penzionera za dve crvene

Verovali ili ne, nabavna cena vitamina C, vitamina D3 i cinka, koje Alekasandar Vučić poklanja penzionerima, ne prelazi 1.000 dinara, dok u slobodnoj prodaji ukupno koštaju 2.300 dinara. Ako uzmemo u obzir da se na ovakav potez Vučić odlučio u predizborne svrhe, postavlja se nanovo pitanje kako je samo za dve crvene moguće kupiti nečij glas.

- Cene vitamina koje Vučić poklanja penzionerima: Vitamin C - 360 dinara, Vitamin D3 - 295 dinara, Cink - 260 dinara. Nabavne cene - izračunao je Stevan Trajković i dodao:

- U suštini, nikad nisu prešli 1.000 dinara, što znači da penzionerski glas nije mnogo skup - konstatovao je Trajković.

Na sajtu firme "Goodwill pharma", čije preparate Vučić i poklanja, može se videti da je maloprodajna cena Vitamina C, kojeg je Vucic pokazao, 1580 dinara; Vitamina D3 400 dinara; dok Cink kosta 320 dinara.Podsetimo, Vučić je juče preuzeo ulogu imunologa i farmaceuta, te je u svom najnovijem pokušaju kampanje predstavio vitamine i minerale koje će penzioneri dobiti na poklon od države.

- Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete ko dodatni poklon od vaše države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili, sve napravili u našoj zemlji što smo mi nasledili - rekao je Vučić, teatralno vadeći kutije minerala cinka, vitamina D3 i C vitamina, iz male bele kesice sa grbom Srbije.
U međuvremenu je potpredsednica SSP, Marinika Tepić, otkrila da Vučić "poklanja" penzionerima vitamine kompanije "Goodwill Pharme" koju zastupa Zoltan Tamaš, koji je uputio Vučiću poklon za Novu godinu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati