Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 03. 2021. 21:13 5

"Gojković potvrdila da je Vlada sarađivala sa Belivukovim klanom"

"Maja Gojković je potvrdila da je Vlada Republike Srbije imala Ugovore sa vođama klana Veljka Belivuka. Ministarstvo kulture je treće ministarstvo posle ministarstva unutrašnjih poslova i ministarstva finansija koje je sarađivalo sa kriminalnim klanom koji je ubijao, mučio, otimao ljude, prodavao narkotike", navela je Ana Stevanović, članica Predsedništva Stranke slobode i pravde.

U saopštenju Ane Stevanović, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Sve to se dešavalo tokom mandata Aleksandra Vučića, a nastavilo se u mandatu Ane Brnabić koji danas svu krivicu prebacuju na policijske službenike, direktore carine i predsednika FSS pri čemu zaboravljaju da su ih oni postavili na ta mesta na šta ukazuje poslanika SNS Vladimir Đukanović.

Ako ministarka Maja Gojković zaista želi da pomogne građanima, onda je dužna da obavesti javnost o tome ko je i ime Vlade i Ministarstva kulture potpisao ugovore, šta je sadržaj tih Ugovora i ko je iz državnog kriminalnog klana bio drugi potpisnik.

Sve manje od toga je samo bacanje prašine u oči kojom predstavnici vlasti pokušavaju da sakriju ono što je nemoguće sakriti - da je aktuelna vlast napravila Belivukov klan", zaključila je u saopštenju Ana Stevanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati