Društvo i ekonomija

Direktno.rs

15. 03. 2021. 14:02 7

JOŠ O BOŽIĆKI Bela kuća upola manja od Marinikinog stana

Ni dan nakon izjave visoke funkcionerke SNS, Sandre Božić, da potpredsednica SSP, Marinika Tepić, poseduje stan veličine jednog hektra, ne smiruju se reakcije na društvenim mrežama. Ređaju se duhovite i šaljive opaske na račun Božićeve, koja je, očito, bežala sa časova matematike u osnovnoj školi.

- Marinika Tepić, koja je takođe poznata po svojim malverzacijama u vreme dok je bila ministar u Pokrajinskoj vladi i sasvim sigurno da postoji nekoliko projekata na osnovu kojih smo videli da ne postoje nikakva pravdanja... A preispitati odakle Mariniki Tepić jedan ogroman stan od jednog hektara, praktično, u Novom Sadu u centru grada - ispričala je Božićka samouvereno, a nije uspela ni padež da pogodi.
Ubrzo je usledila i reakcija potpredsednice SSP:

- Čak je i 50 ljudi moje posluge zaslužilo neradnu nedelju, a i perači prozora da mi ne ginu u 10.000m2 stana... no, da se iz boleština SNS vratimo u stvarnost. Laž im je za sada glasnija, ali istinom ipak stižemo do ljudi. To muči kamarilu - poentirala je Tepićeva.

Međutim, iako niko iz režimskih tabloida nije stao u odbranu Božićeve, što je prvo javnosti upalo u oči, to nije sprečilo komentatore na društvenim mrežama da i danas komentarišu izjavu Vučećeve perjanice, koja, očito, i dalje nije svesna šta je izgovorila.
- Da li ste znali da Bela kuća ima oko 5100m2, skoro duplo manje od Marinikinog stana - napisao je "Munjeviti sipač istine".
Korisnik "Neregistrovan čitalac" pokušao je gifom da predstavi izjavu Božićeve.
- Sandra Božić reče da Marinika ima stan od 10.000m2, u to ime želim da podelim svoje iskustvo sa vama. Pre i posle posete Mariniki u njenom stanu od 10.000m2. Treba preći toliki put. Malo sam osedeo, čuo sam priču da ima metro u stanu, demantujem, nije se toliko otvorila... - preneo je svoje iskustvo iz Marinikinog stana, Brajan Brković.
- Da je osnovno obrazovanje veoma bitna stavka, potvrdila je i uzdanica SNS, Sandra Božić, gostujući u jednoj TV emisji. Ko god bi rekao "Ne budi kao Sandra Božić" nije pogrešio, jer svakim svojim nastupom naprednjaci samo potvrđuju ono sto svi već znamo - konstatovala je Nataša Dejanović Dancetović.
- “Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju” - citirao je Abrahama Linkolna, korisnik "Dobar, loš, Vučić".
- Marinika može da izdaje svoj hektarski stan kao "stan na dan" ovim milijardama turista iz Kine, Južne Amerike, Turske. 30.000 x 30 evra noć x 3 meseca ihaaa - bio je dovitljiv Bane Raičević.
"AV_atar" je prikazao sliku Marinikinog stana.
- Kad Marinika uključi rernu ceo južnobački okrug ostane bez struje - napisala je Lilith, koja je dodala da Marinikin stan ima 24 stana u Bugarskoj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati