Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 03. 2021. 15:01 18

Predsedniče, očisti ove mafijaše i izdajnike IZ NAŠE SNS

Poštovani predsedniče, srećan vam rođendan! Želim vam prvenstveno zdravlja, sreće i uspeha u svemu što radite, i snage hrabrosti i istrajnosti da do kraja očistite redove SNS-a. Jer mi smo velika i moćna stranka, ne smemo dozvoliti da klasični mafijaši, skrivajući se pod zvanjem biznismen ili visoki funkcioner stranke, ugroze vas, ugroze Srbiju i sve teško i mukom stečeno. Moramo ih nazvati pravim imenom državni izdajnici - ovo je poruka Nataše Jovanović, poslanice SNS, iz Mladenovca.

Iza ove krajnje neuobičajene, čak komične, čestitke za rođendan predsedniku SNS-a, stoji poslanica Nataša Jovanović iz Mladenovca, koja već drugi mandat u Skupštini Srbije predstavlja građane. U žižu javnosti je dospela 2015. godine, kada je Skupština grada Beograda raspustila lokalni parlament u kojoj većinu nije imala SNS.

U opštini je uveden Privremeni organ, i za jednog od članova izabrana je Jovanović. Ubrzo nakon toga SNS je preuzeo vlast i u Mladenovcu, a Jovanović se posle nekoliko meseci našla i na listi SNS - Srbija pobeđuje. Postala je poslanica, a mandat je zadržala i na prošlogodišnjim izborima. Iako nije baš aktivna u skupštinskoj sali, članica je brojnih skupštinskih odbora.

Pre članstva u Privremenom organu Mladenovca, bila je direktorka filijale jedne banke, Interesantno je da je, dok je ona rukovodila tom ekspoziturom banke, jedan njen službenik uhapšen zbog "skidanja" novca sa računa klijenata i to u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra.

Inače, muž Nataše Jovanović je direktor Granice mlekara. 

Živeo predsednik, živela Srbija!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati