Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

01. 03. 2021. 15:37 33

SASLUŠANA I Dijana Hrkalović odbila poligraf

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a, saslušana je u SBPOK-u, povodom povezanosti sa Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja, saznaju "Večernje novosti". Ona je, poput Slaviše Kokeze takođe odbila poligraf, pišu mediji.

 

Dijana Hrkalović ipak nije pobegla u Izrael, kako su to javljali režimski mediji. Bila je sveo vreme na slobodi, a još je danas saslušana u pratnji dva advokata! Nakon hapšenja vođe navijača Partizana Veljka Belivuka i opsežne akcije policije u kojoj su uhapšeni i Belivukovi najbliži saradnici, steže se obruč oko Nebojše Stefanovića. Rat između Aleksandra Vučića i aktuelnog ministra vojske, a bivšeg ministra MUP, očigledno doživljava kulminaciju.

Juče je priveden Slaviša Kokeza, dugogodišnji prijatelji i saradnik predsednika države i aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije, a danas je saslušana i Dijana Hrkalović koja je nekada žarila i palila u MUP-u.

Da li je sledeći na spisku Stefanovićevih najbližih saradnika i Aleksandar Papić, Stefanovićev kum i takođe čovek od poverenja?

Očigledno da rat između Vučića i Stefanovića bukti i dostiže svoj vrhunac.

Podsetimo, Dijana Hrkalović je javnosti poznata zbog povezanosti sa ubijenim vođom Partizanovih navijača Aleksandrom Stankovićem poznatijim kao Sale Mutavi. Kada je ubijen, na lice mesta je navodno došla i tadašnja prava ministarka policije Hrkalović, koja je na vrlo emotivan način reagovala na ubistvo. Saleta Mutavog je na mestu glavnog bosa zamenio Velja Nevolja. Veza države sa njegovim kriminalnim gangom je postala još očiglednija.

Hrkalović se našla pod svetlom kamere 2018. godine na lokalnim izborima u Lučanima, kada su otkriveni džipovi bez saobraćajnih oznaka koji su patrolirali Dragačevom i pretili građanima da moraju da glasaju za SNS.

Pa da se podsetimo: Bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obavestio je sindikate 1. avgusta 2017. da je obrazovana Radna grupa za saradnju sa sindikalnim organizacijama, na čijem čelu će biti državna sekretarka Hrkalović.

Povodom 27. rođendana Nezavisnog sindikata policije predsedavajući predsedništva Velimir Lukić i član predsedništva Srđan Jovanović uručili su plaketu Državnom sekretaru MUP-a Dijani Hrkalović u "znak zahvalnosti na pruženoj nesebičnoj pomoći i podršci u realizaciji programskih načela sindikata", kako piše na plaketi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati