Društvo i ekonomija

R. Ć.

26. 02. 2021. 19:56 17

Vučić hapsi Sinišu Malog!

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić oglasila se na svom Tviteru i podsetila javnost da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio za danas hapšenje ministra finansija Siniše Malog, kako je rekao "ukoliko je išta prekršio kada je dao 60 miliona evra vlasniku Kurira Igoru Žeželju i Telekomu".

- Da li se to Aleksandar Vučić ogradio od Siniše Malog? Kaže nije video papire! A najavio za danas hapšenje (Siniše) Malog ako je išta prekršio kad je 60 mln € iz budžeta dao Žeželju i Telekomu. Izvol'te papire. I prekršenu Uredbu o kap.projektima. Studije opravdanosti nigde! Kad će hapšenje? - napisala je marinika Tepić na Tviteru i objavila članove zakona koji su prekršeni ovom aferom.

Podsetimo, Tepić je pre dva dana objavila ugovor po kome se vlasniku Kurira daje 60 miliona evra i taj, kako je rekla, fantomski ugovor nazvala pljačkom godine. 


- To nije samo pljačka, već i potencijalna zloupotreba najosetljivijih podataka građana Srbije. Vlast je smislila da sedam milijardi dinara, odnosno 60 miliona evra novca svih građana Srbije daju u džep privatniku Igoru Žeželju. I to u saradnji sa Telekomom Srbije. Ugovor je 11. februara potpisao Siniša Mali, ministar finansija, a predmet ugovora je izrada, implementacija i održavanje centralnog informacionog sistema za obračun zarada u javnom sektoru, odnosno plata - rekla je Tepić, ističući da je osnovno pitanje kome to treba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati