Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 02. 2021. 15:50 11

"Da je normalno ovde, Dijana bi bila zaštićeni svedok"

Đorđe Vukadinović, politički analitičar i glavni urednik NSPM, izjavio je u sinoćnoj emisiji "Dobar, loš, zao" da je apsolutno nejasno kako nekadašnja državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović još nije ni ispitana u vezi sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka.

- Šta hoćeš da nam kažeš, da je Dijana Hrkalović zaštićeni svedok DEA (Uprava za suzbijanje narkotika Ministarstva pravde Sjedinjenih Država) - upitao je domaćim emisije, Marko Vidojković.

Vukadinović je odgovorio da bi u normalnoj situaciji Dijana Hrkalović bila zaštićeni svedok ovde.

- Sigurno je da ovo nije normalno, sigurno je da ne može da budu iz dana u dan ovakve naslovne strane, a da nju niko nije, bar zvanično, zvao na informativni razgovor - konstatovao je Vukadinović.
Reagujući na izjavu premijerke Ane Brnabić da je mafija bila u vezi sa državom, Vukadinović je u emisiji pokazao čitav niz naslovnih strana prorežimskih tabloida koji govore o direktnoj vezi nekadašnje funkcionerke u MUP-u sa Belivukom.
- Samo sa naslovnih strana naših novina na temu Velje Nevolje i gospođe Hrkalović: "Puč u SAJ", "Pobegla u Izrael - Hrkalovićka se 45 dana krila u Tel Avivu", "Mafija spremala ubistvo nekoga iz vrha države", "Bagzi: Dijana mi naredila da prisluškujem Vučića", "Boginja mafije Dijana oslobodila narko-dilera", "Oni ili mi - presretnuta poruka Dijane Hrkalović Velji Nevolji", "Dijana svoje službene tablice dala Koluviji", "Šta krije Dijana Hrkalović pa neće na poligraf"... - ređao je Vukadinović u emisiji naslovnice provučićevskih štampanih medija.
Vukadinović je mišljenja da činjenica što poslednjih dana Hrkalovićke nema na naslovnim stranama tabloida ima veze sa slučajem "Jovanjica".

- Vidite, poslednjih dana, nema više gospođe Hrkalović. Šta se dešava? Ja mislim da to ima veze sa "Jovanjicom" i sa potvrdom optužnice "Jovanjica 2". Tu su sad neki dilovi, neki dogovori padaju oko toga ko će biti zaštićeni svedok do toga ko će biti zaštićen od svedoka - zaključio je Vukadinović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati