Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

18. 02. 2021. 07:44 2

Dele se vakcine, ordenje i lekcije iz novinarstva (VIDEO)

"Dele se vakcine, deli se ordenje, dele se lekcije iz novinarstva", započela je večeras emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

- Čekamo šta će još narednih dana biti lansirano kao tema da se lagano zabašuri ono oko navijača, oko kumova, da se ne pita dalje i mnogo. Valja i Jovanjicu vratiti iz krivičnog u tabloidno - politički postupak.

Dele se na mrežama selfiji sa žičara. Krizni štab naknadno deli upozorenja jer ranije nije bilo poželjno. Deli se društvo dalje na atome – jedni pitaju zašto da se u Srbiji vakcinišu stranci pre domaćih i zašto se komšijama šalju vakcine, drugi pitaju – zašto da ne”.

Dok deoba traje po dubini i svim pitanjima – od najavljene seče krivih knezova zbog sprege sa kriminalcima, seče se samo nedužno drveće. Jedni veruju da rade ispravan posao, drugi seču sprečavaju telima.

Da živimo u reklami bila bi to ‘za nekoga sve, za svakog ponešto..’ stara reklama Robnih kuća. Nije važno ko je bio glavni glumac. Važno je jedinstvo i da svi budemo složni dok traje OVO, traži vlada, a koliko vidimo potrajaće - završila je uvod u “Pregled dana” Jelena Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati