Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 01. 2021. 14:26 21

MUP: Prikupili smo dokaze da je Vučić prisluškivan

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je saopštilo da je, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, Radna grupa MUP-a, koja je obrazovana rešenjem ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, "do sada saslušala veliki broj osoba i prikupila dokaze koji ukazuju da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i članovi njegove porodice nelegalno prisluškivani".

- U skladu sa članom 27 stav 2 Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije saopštavamo da su obaveštenja primljena od osoba za koje se osnovano sumnja da su povezani sa slučajem prisluškivanja predsednika Vučića i članova njegove porodice dostavljena na dalju nadležnost Tužilaštvu za organizovani kriminal - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da Radna grupa MUP-a nastavlja rad po zahtevu Tužilaštva za organizovani kriminal.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je izjavio da je o dosadašnjim rezultatima predistražnog postupka detaljno upoznao predsednika Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati