Društvo i ekonomija

T. D.

18. 01. 2021. 20:28 14

Toma Mona dao upola manje para za kaznu, a adresa je NOVI HIT

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Tomislav Momirović, obnarodovao je da je platio kaznu zbog prekršaja koji je napravio pre dva dana. Saobraćajna policija ga je uhvatila, a za grešku saznala je cela zemlja.

Toma Mona na trenutak je izašao iz luksuza vladinih limuzina i zaboravio da mu privatni automobil nema automatsko paljenje svetla i za to mu je napisana kazna 3.000 dinara, bar je tako rekao.

Međutim, kako je on u svemu primer građanima, tako je požurio sa plaćanjem da bi prepolovio sumu i što manje uplatio u budžet Republike Srbije.

- Srbija je pravna država u kojoj nema izuzetaka i u njoj su svi jednaki! Kaznu sam danas uredno plati, izgovora nema jer sam načinio prekršaj. Budite odgovorni za volanom i čuvajte se! - napisao je ministar na Tviteru i održao obećanje da će danas platiti kaznu.

Naravno da ovaj njegov gest nije ostao nezapažen, em se pohvalio pravnom državom, em je pokazao da može da se održi obećanje, em da je Nemanjinu ulicu prihvatio kao svoju adresu.

Jelte, ministar je naveo Nemanju ulicu, sedište ministarstva, kao adresu uplatioca i to je odmah izašlo na sprdnju.

- Toma se izgleda već uselio u Nemanjinu? Kada budemo trebali da ga iselimo, izgleda da ćemo morati da zovemo izvršitelje?! - smeju se tviteraši.

- Preselio si se u Nemanjinu - tvituju građani.

Bilo je i onih koji su mu skrenuli pažnju na digitalizaciju, kojom se toliko diči premijerka Ana Brnabić.

- Gospodine Momiroviću, niste valjda u sred radnog vremena u 11:32 išli u poštu da završavate vaše privatne obaveze - pita još jedna građanka.

A i kako bi? Ministar Momirović je toliko zauzet napadima na vladiku Grigoriju, građenjem autoputeva, mostova, modernizovanjem železnice, smanjivanjem minimalca građanima, ...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati