Društvo i ekonomija

[ Izvor: Beta ]

12. 01. 2021. 11:18 0

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Drugi krug igre "Uzmi račun i pobedi 2020" u kojoj građani šalju fiskalne račune počinje 23. januara, a nagrade su šest stanova u Beogradu i 30 automobila "Fijat 500 L", najavljeno je danas iz Vlade Srbije.

U svakom izvlačenju dobitnika od 23. januara do 27. februara, u direktnom prenosu subotom na prvom programu RTS-a, biće dodeljeno po pet automobila Fijat 500 L i po jedan stan u Beogradu.

Kako je saopšteno, u prvih pet izvlačenja nagrada je stan u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.
U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, uz podršku NALED-a, pravo učešća imaju punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, a na drugoj strani "Uzmi račun i pobedi 2020".

Slanje koverata je besplatno, a sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i konkurišu za nagrade.

Sve informacije o nagradnoj igri gradjani moguće je pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati