Društvo i ekonomija

I.M.

06. 01. 2021. 20:42 6

Aleksić za Direktno: Prisluškivanje - skretanje teme sa Jovanjice, pritisak na policiju i tužioca"

U ovom trenutku strategija odbrane režima je da se napadnu policajci koji su „razotkrili Jovanjicu“, koji su uhapsili Predraga Koluviju, da ih putem poligrafskog testiranja (koje bi bilo treće po redu) diskredituju i da onda to bude razlog za uručivanje otkaza koje su već pripremili - kaže za Direktno.rs, potpredsednik Narodne stranke, Miroslav Aleksić.

Aleksić smatra da je to neviđeni napad sa porukom da „ukoliko nećete da budete deo kriminalnog klana, onda ćete da budete smenjeni i razrešeni“, kao što je to bila praksa i ranije sa slučajem Rodoljuba Milovića koji je smenjen posle otkrivanja slučaja „Šarić“.
- To je oprobana praksa ovog kriminalnog režima koji danas upravlja Srbijom, nažalost. Ti policajci koji bi trebalo da budu heroji, da budu nagrađeni za to što su uradili su sada neko na koga se vrši pritisak, dok se kroz režimske tabloide i izjave naprednjačkih funkcionera glorifikuje izjava Predraga Koluvije, kriminalca, vlasnika Jovanjice, koji je organizovao kriminalnu grupu, koji je osuđivan u Nemačkoj devet puta za dela prevare, dva puta u Italiji. Takav čovek je po volji i predsednika države, koji je odredio Vladimira Đukanovića, advokata, da zastupa, kao visoki funkcioner SNS, Predraga Koluviju - smatra Aleksić.
Kako kaže, ovo je trenutak kada javnost ne sme da ćuti.

- Montiranje tzv. afere prisluškivanja Aleksandra Vučića, potpuno je jasno da je pokušaj skretanja teme sa suštine, a to je ko je, zapravo, organizovao proizvodnju marihuane u Jovanjici i koja je uloga samog vrha vlasti. Pritisak trpe i policajci i tužilac - zaključuje Aleksić.
Podsetimo, Aleksić je tokom dana na Tviteru objavio da za policajce koji su uhapsili Koluviju i otkrili Jovanjicu, vlast naštelova pitanja, kako bi pali tokom treće proligrafske provere.

- Išli ili odbili poligraf, nalozi za njihovu smenu su već napisani, samo još da im uruče! Glavni cilj je da ih smene, kako im više ne bi smetali! - naveo je Aleksić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati