Društvo i ekonomija

Direktno.rs

23. 12. 2020. 20:27 20

UZURPACIJA RTS Vučić u Dnevniku 2 počeo kampanju! (VIDEO)

Aleksandar Vučić je već započeo izbornu kampanju, (zlo)upotrebivši RTS, koji se stavio u njegovu službu objavljivanjem video priloga sa Vučićevog Instagram naloga. I to sve u udarnom terminu, tokom Dnevnika 2, koji prati većina građana Srbije.

- Ako pogledate poslednji kvartal prošle godine, i ako pogledate prvi kvartal ove godine, Srbija je broj jedan u Evropi - naveo je Vučić.

To, kako je naveo, ne znači da mi danas živimo bolje od Nemačke, već znači da Srbija brže od ostalih napreduje.

- Ako mi budemo pametno koristili ono što imamo, u svemu možemo da ih preteknemo. To možemo da uradimo samo ako budemo posvećeni, marljivi, ako budemo radili vredno, ako budemo rekli - Možemo i moramo, ni u čemu nismo lošiji od drugih - poručio je Vučić.Sve to svedoči da je Vučić već započeo izbornu kampanju, što se moglo i naslutiti kada je njegov jurišnik, Vladimir Đukanović, na Tviteru upozorio da SNS može izgubiti naredne izbore, želeći time da mobiliše svoje izborno telo.

Sa druge strane, ovim je RTS je još jednom dokazao da je oruđe u rukama Vučića, kojim on manipuliše po sopstvenim željama. RTS je izgubio svojstvo javnog servisa, uprkos tome što se finansira iz džepova svih građana Srbije. 
Bahatost čelnih ljudi RTS, Vučićevih službenika, ogleda se i u povećanju mesečne pretplate za RTS, koja sada iznosi 299 dinara. Iako Vučić vlada sa podrškom oko 25% biračkog tela, on ima 100% medijske pažnje na RTS. Opozicioni glas na RTS je nemoguće čuti, iako i opoziciono nastrojeni građani plaćaju RTS.
Ovo je, svakako, neviđeni presedan, kojim se građanima želi predstaviti lepša stvarnost od one kakva uistinu jeste, a RTS kao ustanova koja bi trebalo da istinito i pravovremeno izveštava, opet je obmanula i izmanipulisala javnost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati