Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 12. 2020. 21:05 6

A HRANA? Godfri savetuje Đurića kako da se (ne)bavi poslom

Ambasadoru SAD u Srbiji Entoniju Godfriju je prilično lepo. U dobrim je odnosima sa vlašću, ćuti na nedemokratiju i nepoštovanje ljudskih prava, što je u njegovoj zemlji nezamislivo, ali zato nije imun srpsku hranu i ostale čarolije naše zemlje. Svog kolegu Marka Đurića, koji je ni kriv, ni dužan stupio na dužnost ambasadora Srbije u Vašingtonu savetuje da krene njegovim stopama, jer posao nekad može i da sačeka.

- Neka je sa srećom, Marko Đuriću! Obavezno odvojite malo vremena za istraživanje! Posetite bejzbol utakmicu Vašington Nejšnalsa. Uživajte u planinarenju u Nacionalnom parku Šenandoa, našoj verziji Fruške gore i probajte koktele na terasi Hajv bara - napisao je Godfri na Tviteru, komentarišući objavu Marka Đurića o prvom radnom danu na mestu ambasadora u SAD.

Američki ambasador na taj način skrenuo je pažnju pošto je on poznat kao ljubitelj srpskog turizma i specijaliteta sa roštilja, kotića i ostale hrane, a na društvenim mrežama se više hvali hranom i destinacijama u Srbiji nego svojim poslom i dešavanjima u američkoj ambasadi.

Očigledno da mu mandat u Srbiji izuzetno prija, a Đurića je takođe posavetovao da krene njegovim stopama.

Jedino je čudno da nije pomenuo hranu...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati