Društvo i ekonomija

[ Izvor: Promo ]

15. 12. 2020. 13:26 0

Sberbank Srbija nagradila osam najvrednijih klijenata

Sberbank Srbija nastavila je i ove godine sa aktivnom podrškom svojih klijenata, a sve u okviru već tradicionalne akcije pod nazivom "Vredne vredi podržati".

U ovoj akciji su učestvovali svi klijenti Banke iz segmenta malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, koji su do 31. oktobra 2020. godine podneli zahtev za dobijanje kredita za obrtna sredstva, refinansiranje, rekonstrukciju ili adaptaciju nepokretnosti, kupovinu vozila i opreme ili kredita za finansiranje izvršenih investicionih ulaganja.

Najuspešnijima među njima, predstavnici Banke su tokom proteklih dana uručili vredne nagrade, u želji da time dodatno podstaknu njihovo uspešno poslovanje, ali i da ohrabre ostala preduzeća u Srbiji da otpočnu saradnju sa Sberbank.

Ovogodišnji dobitnici nagrada i priznanja u okviru projekta „Vredne vredi podržati“ su kompanija „Eurošped“ iz Novog Sada i preduzeće „Kosmaj“ iz Beograda, kojima je Sberbank poklonila nove automobile. Vredne nagrade su dobili i preduzeća „Empinity“, „Del Systems“ i „Pak Promet“, kao i zemljoradnička zadruga „Lovrenac“ iz Mladenova, čije je poslovne rezultate Banka nagradila novim računarima i telefonima.

Uz sve to, Sberbank je ove godine nagradila i dva svoja klijenta iz kategorije srednjih preduzeća – firme „Visokogradnja inženjering“ i „Do-ing“ iz Beograda, kojima su uručene stipendije za menadžerske programe obuke u okviru Mokrogorske škole menadžmenta.

- Podrška domaćoj privredi je u ovom trenutku izuzetno važna i svi mi u Sberbank Srbija smo toga svesni. Poslujemo u mesecima koje je obeležila pandemija Covid-19, pa se slobodno može reći da je ovo godina kada je vredne ne samo vredelo podržati, već je to bilo i neophodno. Ono što je za sve ove kompanije zajedničko je to da su one uspele da se veoma brzo prilagode novonastalim tržišnim uslovima, ali i da u izazovima nisu videle probleme, već svoju priliku za dalji razvoj. Takav preduzetnički duh je važno nagraditi i ohrabriti, što naša banka i radi kroz akciju „Vredne vredi podržati” - istakla je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Sberbank Srbija iz godine u godinu povećava svoje tržišno učešće kada je reč o kreditiranju i saradnji sa mikro, malim i srednjim preduzećima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati