Društvo i ekonomija

Direktno.rs

30. 11. 2020. 19:45 23

VUČIĆEVI MEDIJI: Stefanović prisluškivao Gašića!

Bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, kako navodi Srpski telegraf, čiji je glavni urednik Aleksandar Vučić, pisluškivao je ljude iz Bezbednosno-informativne agencije (BIA) na čelu sa direktorom Bratislavom Gašićem.

Po svemu sudeći, ovo je još jedan pokazatelj netrpeljivosti između Vučića i Stefanovića, sadašnjeg ministra odbrane.

- Dok su ljudi šefa BIA Bratislava Gašića mukotrpno radili na rasvetljavanju zločina koje su počinili pripadnici "kavačkog klana", njihove korumpirane kolege iz MUP na sve načine su sabotirale istragu. Kada su shvatili da je država krenula u ozbiljan obračun sa najjačom kriminalnom grupom u zemlji, uspaničili su se zbog mogućnosti da i njihove prljave radnje budu otkrivene. Zato su naložili prisluškivanje operativaca BIA koji su radili na slučaju "kavčana" - navodi Vučićev Srpski telegraf.

U podeli SNS klanova očigledno dominiraju struje Vučića i Stefanovića, a mediji pod patronatom predsednika SNS na svaki čas koriste priliku da pošalju poruku dojučerašnjem ministru policije.

Ovo nam takođe govori i da odnosi Stefanovića i Gašića takođe nisu na zavidnom nivou, a ranije se spekulisalo da bi Gašić mogao da "zauzme" Stefanovićevu poziciju i postane novi ministar policije.

Umesto toga, došlo je do rokade Vulina i Stefanovića, ali struje, klanovi i podele u SNS i dalje su ostale.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati