Društvo i ekonomija

Direktno.rs

24. 11. 2020. 11:21 8

BIVŠA UREDNICA RTS "Kad može penzioner Bujošević, mogu da konkurišem i ja"

Nena Kunijević, dugogodišnja uradnica, reditelj i scenarista RTS-a blizu je da se prijavi na konkurs za generalnog direktora Javnog servisa, a od trenutka kada je objavila kakvi su joj planovi, naišla je na pregršt oduševljenja i molbi da to zaista i učini.

- Pošto mi ovih dana mnogi ljudi na internetu pišu da treba da konkurišem za Generalnog direktora RTS-a, moraću da razmislim o predlogu, s obzirom na to da je penzioner Bujošević promenio pravila za raspisivanje konkursa, tako da i penzioneri mogu da konkurišu - napisala je Kunijević uz napomenu da je njena biografija znatno relevantnija i poželjnija za tu poziciju od Bujoševića.

- Činjenica je da je moja radna biografija mnogo bogatija od biografije sadašnjeg direktora (penzionera), naročito na polju televizijskog poimanja. Šta Vi mislite treba li da mu pariram na konkursu? Volela bih da znam šta gledalište i oni koji su me uvek podržavali misle o tome - napisala je ona.

Komentari njene objave na Fejsbuku su uglavnom pozitivni, a preovladava mišljenje da je ona jedna od kandidata sa iskrenim namerama koji zaista želi da promeni RTS nabolje.

Nena Kunijević, dugogodišnji je urednik, reditelj i scenarista RTS-a, autor kultnih serijala "Leti, leti pesmo moja mila", "Igrale se delije", "Seti se moje pesme" i mnogih drugih.

Dobitnica je skoro svih nacionalnih nagrada i priznanja za očuvanje tradicije i kulture, među kojima su: Vukova nagrada, Zlatni beočug, nagrada za trajno očuvanje tradicije...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati