Društvo i ekonomija

[ Izvor: Beta ]

23. 11. 2020. 19:05 12

"Tomislava Nikolića izbaciti iz vile na Dedinju"

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) zahteva od Vlade Srbije da ukine "protivzakonitu i nemoralnu" odluku da Tomislav Nikolić koristi luksuznu vilu od 800 kvadrata u Užičkoj 23, na Dedinju, a na teret državnog budžeta i građana Srbije.

POKS zahteva od države da prestane da plaća 4.000 evra svaki mesec za održavanje vile i još milion dinara za održavanje čiste vode u bazenu, kao i da hitno iseli bivšeg predsednika Tomislava Nikolića iz tog objekta, koji je uzurpirao.

- Privilegije bivših predsednika su prema važećem zakonu ogromne i neopravdane. Zbog toga je ovaj slučaj prekoračenja takvih privilegija koji zakon predvidja, vrhunac bezobrazluka i prostakluka, naročito u ovo teško vreme u kojem gradjani žive i u kojem se nalazi država - saopštio je POKS.

Pokret ocenjuje da “bivšeg predsednika Nikolića treba da bude sramota, tim pre što dobro zna da ova vila ima pravog vlasnika, a to su potomci dr Moačanina, koji je bio lični kraljev lekar.

- Tomislav Nikolić bi trebao da zna da je oteto prokleto i da ima imalo morala ne bi je nikada ni koristio, a naročito ne sada kada nema više ni zakonsko pravo - naveo je potpredsednik POKS-a Vojislav Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati