Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 11. 2020. 20:09 25

Umesto da osudi, Vučićeva bivša žena podržala uvrede

Da rodna ravnopravnost, ženska solidarnost i uvrede na račun novinarki ne važe uvek i svuda, uverile su nas najmoćnije žene Srbije, odnosno članice nove Vlade i funkcionerke SNS, koje se nisu usudile da osude uvrede folkera Ace Lukasa, koje je izneo na račun novinarke Žakline Tatalović. Za solidarnost očigledno ne zna ni Ksenija Vučić, bivša supruga predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

- Dragi moji poslala mi je i bivša predsednikova supruga podršku, pa hvala joj, sad je sve jasnije - sarkastično je napisala je novinarka Žaklina Tatalović, koja je prokomentarisala podrugljivi komentar Ksenije Vučić na skandalozan tvit o novinarki.

Naime, osoba koja krije identitet pod nalogom "Fenix DB" napisala je sledeće:

- Kada g..no umisli da je rafaelo kuglica, dobija se tamo neka nazovi novinarka koja je postala poznata po tome što je bezobrazna, bahata, neprofesionalna i nevaspitana.

Na ovaj tvit usledio je komentar Ksenije Vučić, koja se, sudeći po takozvanom "smajliju", cinično osmehnula u znak podržavanja svega što je napisano.

Umesto da kao žena osudi uvrede Lukasa na račun žene, pa tek onda novinarke koja radi na nepoželjnoj televiziji po režim, Ksenija Vučić je otišla korak dalje i podržala nova vređanja i sramna pisanja po društvenim mrežama na račun Tatalović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati