Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 11. 2020. 15:24 13

STARA, A ZLATNA: Stidite se gu...e, kad obraza nemate!

Tužna je Srbija. Da tužnija ne može biti. Urušena, zadojena mržnjom, podeljena, uništena, razorena... Upalite Pink i sve vam je jasno. Samo ste u dilemi da li da plačete ili se smejete. Od muke.

Ko je gledao u nedelju uveče izvesnu emisiju "Hit tvit" trebalo bi da plače. Kako Srbija propada, gazi u ponor, sa sve Aleksandrom Vučićem, Željkom Mitrovićem i Acom Lukasom. Borcima za rijaliti pravdu, ljudima koji satanizuju i linčuju one koji ne misle kao oni.

Nakon što je folk pevač najgnusnije izvređao na nacionalnoj frekvenciji novinarku N1 Žaklinu Tatalović, a u isto vreme, drugi gost u studiju Pink (šta će on tamo?) Aleksandar Šapić je buljio u pod. Pognute glave je odobravao pljuvačinu po jednoj dami, da se ne zameri gazdi Vučiću, glavnom uredniku te televizije.

Dva dana kasnije Srbija i dalje ne veruje šta se dopušta. Pa, gde ste ćutolozi, intelektualci, borci za prava, žene, premijerko, ministarke... Nije valjda i vas strah od Vučića (kao Šapića) i Mitrovića.

- Voditeljka emisije "Hit tvit" Verica Bradić ponela se u skladu sa svim pravilima novinarske profesije u zaštiti novinarke N1 Žakline Tatalović i na to sam veoma ponosan - izjavio je danas Mitrović.

O pljuvanju u dalj po političkim neistomišljenicima još nešto od uništitelja generacija i generacija srpske mladeži.

- Nije mi jasno zašto je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić održala konferenciju za novinare ispred zgrade televizije Pink. Konferencija za novinare je organizovana baš na mestu koje je simbol nasilja nad novinarima gde su samo pre nekoliko godina prebijene dve novinarke televizije Pink. Možda znak solidarnosti sa izvršiocima nasilja nad dve devojke novinarke koje su samo radile svoj posao - nastavio je DJ Žeks.

To je danas Srbija. Srbija pognute glave, duboko, do poda, Srbija koja nema snage da se suprotstavi lažima, obmanama, lopovluku, masakru svega što nije SNS.

- Marinika Tepić se nije oglasila i stala na stranu kada su Pinkove novinarke bile prebijane" od strane "pijanih batinaša Dveri - dodao je Mitrović.

Naglasimo i da je u saopštenju te televizije napisano da Pink i "uredništvo emisije Hit Tvit", nema obavezu da objašnjava da li se slaže ili ne sa stavovima gostiju u tim emisijama, i da se, prema video materijalu iz emisije, jasno vidi da se voditeljka Verica Bradić u datoj situaciji "ponela profesionalno".

Napredna Srbijo, plači. A završićemo narodnom, starom a zlatnom: Stidite se gu...e, kad obraza nemate.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati