Društvo i ekonomija

Direktno.rs

31. 10. 2020. 13:40 1

Od "Pinkovih zvezda", preko Babićeve sekretarice, do vređanja Direktno

Mora to mnogo bolje, dragi pametnjakovići iz Direktno.rs. Evo, šaljem vam jednu izjavu od juče u moru izjava i saopštenja koje je imao Vladimir Orlić u poslednje vreme. Mnogo loše radite svoj posao. Poprilično amaterski, napisala je na Tviteru bivša sekretarica Zorana Babića u Skupštini Republike Srbije, Marija Jovičić.

Kada vam sekretarica Zorana Babića, koji se proslavio svojim nastupima u Skupštini, pa je bio sklonjen da ne bi više brukao svog šefa, kaže da loše radite svoj posao, te da ste amateri, budite uvereni da ste na pravom putu. U narodu se kaže "Prema svecu i tropar", pa prema Babiću i Jovičićeva.

Naime, reagujući na naš tekst o Vladimiru Orliću, koji je stao u odbranu mlađanih naprednjačkih poslanika, u kojem smo izneli politički razvojni put ovog naprednjačkog jastreba, koji je avanzovao zahvaljujući beskrupuloznosti u Skupštini, jedino što je Pinkova pevačica mogla da nam ponudi jeste nekakva Orlićeva papazjanija protiv Đilasa. To nam se potura kao neka sveta reč.
Zna Babićeva sekretarica da se samo preko napada na Đilasa može vinuti u stranačke i državne vrhove. To je stari dobri oprobani recept, koji su i ostale naprednjačke junoše počele da primenjuju, iako ni Đilasa ni opozicije nema ni u tragovima u Skupštini. Ponovi "Đilas" 100 puta u minuti i eto fotelja u nekom preduzeću. Moraćete, Maro, smisliti ipak nešto inteligentnije! Đilas je tako pase.
Mi smo počastvovani, ipak, što je Mara pasionirani čitalac našeg portala, kao uostalom i njeni šefovi, Vučić, Brnabić, Orlić, Babić.... Međutim, mi nismo ni Đilasovi ni ničiji, nemamo sponzore kao Mara svojevremeno, koji su joj platili spotove na RTS. Mi smo samo svedoci politike beščašća i sunovrata, koju vode Marini šefovi i u tome ćemo biti dosledni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati