Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 10. 2020. 21:12 3

ŽIVA ZARAZA U kakvim uslovima se leče pacijenti u Valjevu?

Nakon što su u javnost izašli nehumani uslovi iz Kolubare/Vreoci, gde se gotovo 1.000 radnika EPS-a guši u smradu i fekalijama u zapuštenim toaletima, svetlost dana je ugledao i enterijer bolnice u Valjevu.

Potpredsednica SSP Marinika Tepić na društvenim mrežama je objavila fotografije sa odeljenja fizikalne medicine u Opštoj bolnici u Valjevu.

- Ovo je bolnica u Valjevu, fizikalna medicina! Odmah pored toaleta koji je kao otpad, nalazi se i pravi medicinski infektivni otpad! Mogu i Lončar i Vučić da se upinju da demantuju, puštaju na nas brnabićke i vučićeviće... Istinu ne mogu sakriti - napisala je Tepić na Tviteru.

S obzirom na to da usled pandemije koronavirusa, kada je treći talas u najvećem jeku, mnogi apeluju na higijenu, javnost u Srbiji može videti da o osnovnim higijenskim uslovima ne vodi računa jedna bolnica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati