Društvo i ekonomija

Direktno.rs

19. 10. 2020. 09:58 2

Tri pitanja za Mihajlović: Da li ste izdali upotrebnu dozvolu TE Kostolac, da li ste odgovorni za trovanje građana Srbije?

Poštovana gospođo Mihajlović, obraćam se Vama lično, pošto je Vaš kolega Antić, ministar energetike, potpuno neinformisan i ne zna da li je sistem za odsumporavanje u TE Kostolac uključen od kako je sagrađen pre tri godine ili nije. Direktor Grčić je otišao korak dalje i slagao javnost informacijom da je taj sistem u eksploataciji sve ovo vreme - kaže u otvorenom pismu ministarki za građevinarstvo Zorani Mihajlović, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinike Tepić

- Ja sam probala u sredu, 14. oktobra, da uđem u TE Kostolac i da pokažem ministru Antiću i direktoru Grčiću da je sistem isključen sve ove godine i da se građani nepotrebno truju, ali sam bila sprečena u toj nameri. Neznanje ministra Antića i nesposobnost direktora Grčića me ne iznenađuju. Ali, da bi postrojenje za odsumporavanje uopšte moglo da bude u eksploataciji, ministarstvo kojim Vi upravljate je pre tri godine moralo da izda upotrebnu dozvolu za to novosagrađeno postrojenje.
Zato Vas sada pitam javno:

Da li je Vaše ministarstvo izdalo upotrebnu dozvolu za novo postrojenje za odsumporavanje u TE Kostolac?

Kada ste tačno tu dozvolu oficijalno izdali?
A ako još niste izdali upotrebnu dozvolu, da li ćete preuzeti odgovornost za Vaše saučesništvo u trovanju građana Srbije zajedno sa direktorom Grčićem?

U očekivanju odgovora, Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati