Društvo i ekonomija

Direktno.rs

16. 10. 2020. 08:31 26

Tepić poručila Grčiću: Stalno ću vas podsećati da je SNS ogrezao u kriminalu i koliki vam je Šef lopov!

V.d. direktore Grčiću, znam da vas boli, pre svega moje obrazovanje i moj državni fakultet, stoga najpre da vas uputim da vaša mantra "politički preletač" znači da neko prelazi iz partije opozicije u partiju na vlasti ili iz jedne u drugu na vlasti, ali svakako na vlasti iz lukrativnih razloga. U tome je, da vas podsetim, Srpska napredna stranka apsolutni pobednik. Nema partije na vlasti koja je imala više preletača od kad je Srbije. A ja nikada nisam iz opozicije preletela u vlast - kaže u odgovoru Miloradu Grčiću, direktoru EPS-a, potpredsednika Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Odgovor Marinike Tepić prenosimo u celosti:

Da, angažovala sam se u dve stranke i to gotovo 10 godina u LSV i 10 meseci u Novoj. Razlog za izlazak iz obe je razilaženje u političkim stavovima, od predsedničkih i beogradskih izbora, do Kosova i Metohije i protivljenja kolaboraciji sa vašim Šefom. Tako ga oslovljavate, zar ne?!

Da ovo vaše pismo nije objavljeno u političkom pamfletu SNS iz kog stoji Siniša Mali i drugi propagatori partije i bratije, temeljno bih objasnila do koje mere su funkcioneri SNS nelojalni Šefu i koristoljubivi, da će ga zbog svog ostanka na slobodi prelako prodati.

I nije vam lako, v.d. direktore Grčiću. Pa ne drže vas zalud tri godine protivzakonito na čelu EPS-a, ne uvaljuju vam tek tako da tri godine protivzakonito potpisujete ugovore vredne milijarde i milijarde tuđeg novca - novca građana, prema kom vaša partija i bratija imaju bezgraničnu ljubav, tu nepresahlu ljubav prema tuđem novcu! Vaš potpis na ugovorima sa firmom rođenog brata premijerke Brnabić, sa firmom rođenog brata doktorke Kisić Tepavčević, a tek nepotpisani, a izvršeni poslovi sa bratijom Vučić, možda su vas doveli u poziciju da svakog dana popijete pohvale i osećanje valjda moći dok potkradate sopstvene radnike i državu! Ali posle te opijenosti, v.d. direktore Grčiću, mnogi kao vi su se treznili "svirajući klavir".

Zato bolje brinite o sebi i zašto vas vaš Šef tretira kao nepismenog idiota koji će zbog njega i u zatvor. I da se odmah razumemo, ja takvog šefa, niti Šefa nemam, a za gospodina Dragana Đilasa ne brinite. On nikada nije bežao ni pred zakonom, ni iz Srbije, a njegova adresa je, na žalost, postala dobro poznata vašim navijačkim grupama.

O elaboriranju odnosa MMF-a prema Srbiji ste kvalifikovani manje nego o kvalitetu pečenog mesa u vašoj pečenjari. Mada je svima jasno da niste vi autor "odgovora" meni ispod kog su stavili vaš potpis, a nije ni PR služba EPS-a, jer ona sebi ne bi dozvolila do bola smešno kopiranje Vladankinog mesidž boksa Srpske napredne stranke.

Takođe, svi "SNS-flasteri" koji već dugo skaču na svaku moju izjavu sa pripremljenim napadima i stalno treba da ponavljaju, pa tako i vi - od Marinika-preletačica do Rezolucije o Srebrenici - znajte i ovo: na putu do Potočara/Srebrenice, prvo odem u Bratunac. A ne sećam se da sam vas ikada videla tamo. Niti ijednog SNS jurišnika ili jurišnicu kojima su puna usta napada, a da nisu ni pročitali o čemu se radi! Koji upravo kao taoce i krivce stigmatizuju ceo srpski narod, umesto da se krivci za svako nedelo označe imenom i prezimenom. Da ne dodajem da vredjate i sopstvenog Šefa! Pa on je prvo išao u Potočare/Srebrenicu da traži oprost u svojoj prevrtačkoj karijeri, pa odande oteran, a posle se dodvoravao Srebrenici nudeći novac!

Vi i svi SNS-lajavci iz Beograda kojima su puna usta srpskih žrtava, a niste ni nogom kročili na zgarišta srpskih žrtava, ponavljam, evo Bratunca za početak, kao ja! Koji iz svog komfora nikada nisu otišli u Prizren, Orahovac, u Prištinu na javna slušanja ispovesti i srpskih žrtava, kao ja.

Zato, v.d. direktore Grčiću, nije ni ovakva prepiska za svakoga. A kada budete kukali da preletite u moju stranku, dočekaće vas Zakon o lustraciji, o kažnjavanju korumpiranih funkcionera i javni tužilac! - kaže se na kraju odgovora Marinike Tepić direktoru EPS-a Miloradu Grčiću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati