Društvo i ekonomija

I. V.

11. 10. 2020. 19:48 3

BOŠKO UPAO NA "PINK"! Slučajan susret Obradovića i Željka Mitrovića

Nestvaran događaj desio se u četvrtak, kada je došlo do "bliskog susreta" između Boška Obradovića i Željka Mitrovića! Prošlo je sve bez incidenata iako su razlike u njihovim životnim i političkim stavovima ogromne. A evo kako je sve to izgledalo.

Srđan Škoro, naš poznati novinar i saradnik Direktno.rs, za sledeći četvrtak, 15. oktobar (18 sati), zakazao je promociju knjige "Pobuna", na koju je pozvan i Boško Obradović. Međutim, lider Dveri je promašio nedelju, misleći da je promocija knjige opozicionog aktiviste u četvrtak, 8, oktobra, pa je banuo na Dorćol Plac i imao šta da vidi: promociju TV Pink.

Kad je ušao, Obradović je zabezeknuto video - Željka Mitrovića! Bio je šokiran prizorom, baš kao i DJ Žeks, ali i svi ostali "pinkovci". Obezbeđenje Vučićeve omiljene televizije je pomislilo da je Boško došao da upadne, kao što je to uradio prošle godine na RTS-u.

- Samo smo se slučajno blisko mimoišli, ali je sve prošlo bez problema. Sa obezbeđenjem nisam imao nikakvih problema - rekao je za Direktno.rs Obradović o slučajnom susretu.

Šokiran, Boško je napustio Dorćol Plac prisećajući se da je termin za promociju Škorove knjige, ipak, narednog četvrtka, a zgranut je ostao i Željko Mitrović zbog nezvanog gosta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati