Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 10. 2020. 13:44 1

Građani prekrečili poruke mržnje i pretnje na kući Bulatovića (VIDEO)

Predsedavajuća Skupštine slobodne Srbije profesorka Biljana Stojković, dr Rade Panić i građani Šida prekrečili su poruke mržnje i pretnji na kući Dejana Bulatovića (SSP) u Batrovcima.

Biljana Stojković naglasila je da se "samo solidarnošću može ugasititi strah i mržnja koja se širi Srbijom".

- Nećemo dozvoliti da bilo ko bude progonjen i zastrašivan - rekla je Stojković, koja je zajedno sa  Radetom Panićem i građanima prekrečila grafite na kući Bulatovića.

Posle crtanja meta na čelo predsednika SSP Dragana Đilasa i lidera Narodne stranke Vuka Jeremića sa plakatima na školi na Vračaru koju pohađaju Đilasova deca, na kući Bulatovića u Šidu osvanuli su grafiti "Đilas i Bulatović lopovi", kao i "Smrt Đilasovcima".

Bulatović je za ovaj linč u razgovoru za Direktno.rs kazao da su ovakvi natpisi vrhunac politike koju Vučić i SNS vode svih ovih godina.

- Ovo je vrhunac ludila koji je SNS napravio u društvu u Srbiji i to je proizvod svega što su radili poslednjih osam godina. Mi iz SSP se borimo da ljudi žive u normalnom okruženju, a ne da nam bilo ko dira decu. Videli ste prethodnih dana i u prethodnom periodu šta su trpela i deca Dragana Đilasa. Sada sam im ja na tapetu takođe, sad sam i ja lopov pored Đilasa, iako ni dan nisam bio ni na jednoj državnoj funkciji. To je dokaz koliko beskrupulozno i lako etiketiraju ljude - naveo je Bulatović.

Ovi napadi u kojima se koristi govor mržnje i pretnje nastavljen je i danas kada su u sandučićima širom Rakovice osvanuli leci na kojima Nikolu Suknjaića, jednog od lidera opozicije u Rakovici i člana Stranke slobode i pravde, SNS optužuje da je lopov samo zato jer je poržao protest roditelja i radnika OŠ "Ivo Andrić" (u čiju školu idu i njegova deca), koji zahtevaju ostavku v.d. direktorke..

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati