Društvo i ekonomija

Direktno.rs

30. 09. 2020. 15:55 10

IZ HODNIKA VLADE Novaku "ljubi brat" Nediću odzvonilo, Đorđević generalni sekretar?!

Kako Direktno.rs saznaje iz izvora bliskih Vladi Srbije, sve je više smena i novih/starih lica... Ali kozmetičke promene se nastavljaju. Nova promena je ta da Novak Nedić više neće biti generalni sekretar Vlade, a da na njegovo mesto dolazi ni manje ni više nego Zoran Đorđević, dosadašnji ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja.

Novak Nedić je neko za čije ime se uglavnom vezuju skandali - 2014. bio je suočen sa seks skandalom kada ga je službenica jedne državne institucije optužila za seksualno uznemiravanje, o čemu je pisao "Blic".

Nedić je bio i siva eminencija u FK Partizan, kako je javljao "Kurir", ali se povukao zbog sukoba sa kumom Milošem Vazurom. Otišao je korak dalje i učlanio se u FK Crvena zvezda (prošle godine - "Danas") o čijem trošku je putovao i u Helsinki, fotografije iz aviona su mnogo zaprepastile, pa se ubrzo i iščlanio iz Zvezde.

Svojevremeno ga je grupa navijača pretukla, pošto je devojku koja je bila u njihovom društvu maltretirao, napadao i pokušao na silu da poljubi, tom prilikom nekoliko navijača koji su bili za stolom pored, napali su ga i naneli mu povrede po licu i telu, oduzeli mu stvari koje je imao - telefon, ključeve od kola, ali i pištolj za koji je imao dozvolu.Nedić je često viđen u društvu žestokih momaka sa druge strane zakona, bahato ponašanje i maniri kriminalaca mu nisu strani, naprotiv. Svojevremeno je sa Aleksandrom Stankovićem, zvanim Sale Mutavi i pripadnikom Žandarmerije Nenadom Vučkovićem-Vučkum koristio strelište Vojske Republike Srbije kako bi vežbali gađenje iz vatrenog oružja, što je još jedan od skandala.

Poznat je kao čest i rado viđen gost prestižnih beogradskih restorana, splavova, klubova, vađi za gosta koji pravi ozbiljne račune i ostavlja velike bakšiše.

I danas se prepričava kako su vrata beogradskih restorana u toku pandemije i vanrednog stanja koja su bila zatvorena za sve građane bila otvarana upravo za njega, gde su ga čekali vlasnici istih, a dovozili ga službeni automobili pod rotacijama i organizovali mu, kao i njegovim političkim saborcima, privatne večere, proslave i druženja sa devojkama sumnjivog morala. Priča se kako nikad nije imao sitnije novčanice od "ljubičaste" odnosno 500 evra!

Ali izgleda da je Novaku "ljubi brat" Nediću - kako ga svi zovu iz potrebe da se sa svima ljubi tri puta, kao iz gangsterskih filmova, odzvonilo kao generalnom sekretaru Vlade Srbije, no ne sumnjamo da će sada još više uživati u plodovima svoga rada i pokoravanja beogradskog noćnog života...

U i oko hodnika Vlade Srbije svašta se priča, pa čak i to da Aleksandru Vučiću sve više smeta popularnost Marka Đurića, pa se predsednik Srbije sada čak i koleba da li da ga pošalje u Vašington za ambasadora Srbije. Ali o tome uskoro na Direktno.rs...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati