Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 09. 2020. 22:08 18

Vučićevi mediji potvrdili pisanje Direktno: Gašiću MUP, Stefanoviću vojska

Kao i toliko puta do sada, Direktno.rs je prvi imao i objavio tačnu informaciju. Reč je o rokadama u Ministarstvu odbrane, Ministarstvu unutrašnjih poslova i BIA. A da smo imali pravu informaciju, potvrdile su "Večernje novosti", list koji je pod kontrolom Aleksandra Vučića.

Naime, Direktno.rs je u subotu prvi objavio da će Nebojša Stefanović da napusti Ministarstvo unutrašnjih poslova, budući da se sve nadležnosti prebacuju na direktora policije, te da će preuzeti resor u Ministarstvu odbrane.

U tom slučaju Bratislav Gašić, sadašnji direktor Bezbedonosno-informativne agencije, postaće ministar unutrašnjih poslova. A najverovatnije da će njegov naslednik biti dosadašnji ministar odbrane Aleksandar Vulin.

A da smo, kao i obično, bili u pravu, svedoči sutrašnja naslovna strana "Večernjih novosti". Ovaj list je posle tri dana potvrdio pisanje Direktno.rs, koji će i ubuduće nastaviti da čitaocima servira tačne i proverene informacije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati