Društvo i ekonomija

26. 09. 2020. 19:31 2

Mali sajam sporta, a nebriga velika: "Ministre, čime se to ponosite?"

Juče je u Kraljevu održana manifestacija ,,Mali sajam sporta". Manifestaciju je otvorio ministar sporta Vanja Udovičić, koji je izrazio zadovoljstvo što se tradicija sajmova sporta u Srbiji nastavlja iz Kraljeva. Ministar je naglasio da je Kraljevo grad poznat po sportskoj tradiciji. Da on kao ministar i predstavnici lokalne vlasti mogu da se ponose onim što su za sport uradili u prethodnom periodu - naveo je Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde u Kraljevu.

 

- Mi, članovi Stranke slobode i pravde u Kraljevu postavljamo pitanje: "Čime se to ponosite uvaženi ministre?" Atletskim stadionom pored koga ste se slikali a čija rekonstrukcija još uvek nije završena iako je rok za završetak radova bio 5.4.2019. godine. Ta rekonstrukcija je građane Kraljeva koštala više od 200 miliona dinara. Grad je zbog probijenih rokova izgubio nekoliko međunarodnih takmičenja a mladi ateletičari Kraljeva već dve godine nisu u mogućnosti da treniraju - naveo je Inicijativni odbor ove stranke.

 

- Možda se vi kao bivši vaterpolista ponosite i činjenicom da je Kraljevo jedan od retkih gradova u Srbiji koji nema zatvoreni bazen. Da li znate koliko je volje i entuzijazma potrebno mladim vaterpolistima u Kraljevu da se bave sportom koji vole?  Vaterpolo klub Kraljevo postiže izvanredne rezultate, od 1994.godine 12 puta su mladi vaterpolisti Kraljeva bili prvaci druge lige, a nikada nisu zaigrali u prvoj, jer Kraljevo nema zatvoreni bazen. Kažete brinete o omladini. U čemu se ogleda vaša briga? U samopromociji i fotografisanju pored nezavršenog atletskog stadiona dok kraljevačka omladina još uvek na treninge plivanja odlazi u susedne gradove - stoji u saopštenju.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati