Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 09. 2020. 20:09 8

SAMO U SRBIJI Kako direktor BIA može da priča o opoziciji?!

Srbija je zemlja u kojoj sve može - u Srbiji je moguće da predsednik obavlja funkciju za koju je izabran, ali i da bude premijer, ministar, gradonačelnik, moguće je da ministar finansija bude čovek koji je plagirao doktorat, a vrhunac je što direktor BIA Bratislav Gašić sebi daje za pravo da kritikuje opoziciju.

Situacija da šef BIA satanizuje opoziciju, i to na otvaranju trim staze u Kruševcu, nesvakidašnja je u Evropi. U uređenim zemljama se zna ko šta radi, zna se koja su mu ovlašćenja, međutim u Srbiji je ceo taj sistem poremećen.

Pokazao je to Bratislav Gašić, koji je prisustvovao otvaranju trim staze u Kruševcu, gradu čiji je nekada bio gradonačelnik, a u toku ceremonije se razračunao sa opozicijom. U kojoj zemlji je to još moguće. Gašić tom prilikom nije birao reči, pa se obračunao i sa Ivanom Mandićem, članom Predsedništva Stranke slobode i pravde i predsednikom Gradskog odbora SSP u Kruševcu.

- Taj samozvani vođa opozicije i danas uzima pare od oca za cigare - rekao je šef BIA, a taj rečnik je sve naveo da se zapitaju šta je u stvari posao čoveka koji je na vrhu Bezbedonosno-informativne agencije.

Ali, nije Gašiću ostao dužan Mandić, koji je primetio da je šef BIA malo nervozan.

- To otvara tri puta istu stazu, pljuje i psuje gradonačelnicu. Vodi unutrašnji monolog sa sobom koji nikako da uskladi. Jesam lopov koji krade pare ili nemam za cigare? To namerno neće da popravi školu u Parunovcu, jer tera bes. Direktor BIA. Nervozan je - napisao je Mandić na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati