Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 08. 2020. 07:28 5

BESTSELER? Knjiga Irineja Bulovića štampana u 150.000 primeraka

Knjiga Sveto pričešće - Lek besmrtnosti koju je napisao Episkop bački dr. Irinej Bulović postala je izgleda bestseler, te je štampana u čak 150.000 primeraka, a glavni kupac knjige su eparhije.

Ova knjiga naći će se prvenstveno na policama eparhija. Tako je samo eparhija braničevska kupila 200 primeraka knjige Sveto pričešće za koju je izdvojeno skromnih 46 evra.

Daleko više primeraka kupila je eparhija šabačka, te će ona postati bogatija za 10.000 knjiga čiji je autor Irinej Bulović.

Knjiga Irineja Bulovića štampana je prvo u 100.000 primeraka, a zatim je doštampano i drugo izdanje od 50.000. Jedna knjiga košta samo 0.23 evra, te je računica za prvi prodati tiraž jasna.

Ono što, međutim, nije najjasnije kako je tiraž ove duhovne literature ovako brzo prodat. Čitaoce ove knjige možda je privukao i osvrt na savremenu pošast - koronavirus, jer se kao jedno od poglavlja navodi upravo koronavirus.

Inače, kontroverzni Irinej Bulović je svojim imidžom profesora i naučnika, mada za ovo drugo ne postoje dokazi, svih godina prikrivao svoje aktivne veze sa svim političkim garniturama u Srbiji, od Miloševića do danas.

Od dolaska Srpske napredne stranke na vlast, Bulović je ponovo postao aktivan te se za njegovo službovanje vezuju i brojni skandali koji su potresali Pravoslavno bogoslovski fakultet.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati