Društvo i ekonomija

Direktno.rs

12. 08. 2020. 16:30 16

Posle govora o Vučićevoj skupoj odeći, Bulatoviću policija došla u kuću i oduzela oružje za lov (VIDEO)

Samo 24 sata nakon jučerašnje konferencije za medije na kojoj je potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović govorio opredsedniku Aleksandru Vučiću, sakou od 700.000 dinara koji nosi i patikama koje koštaju kao 3.000 vekni hleba, na adresu potpredsednika SSP-a Dejana Bulatovića došla je policija i oduzela mu oružje.

- Oduzeli su mi lovačko naoružanje i oružani list govoreći da sam napravio prekršaj 2019. godine jer nisam policajcu dao ličnu kartu, a ja sam oružani list dobio 2020. godine - objašnjava Bulatović.

Ono što je takođe sporno, kako kaže Bulatović, jeste to da nema nikakav poziv za prekršajni postupak ni od strane policije ni od strane prekršajnog sudije 2019. niti bilo koje druge godine.

- Sama policija mi je rekla da prvi put dobijaju iz Beograda nalog da uzmemo oružje. Znači to nikad nije bilo u praksi da policijskoj stanici se meša Beograd, niti grad ili opština - kaže Bulatović i ističe da je jasno da se ovo desilo zbog jučerašnje konferencije.

Na snimku koji je Bulatović zabeležio prilikom zaplene oružja čuje se da je policajcima predočio da krše Ustav, ali dodaje da se na službenike koji su radili svoj posao ne ljuti.

- Ovako nizak udarac nisam očekivao. Znate li šta znači oduzeti lovcu oružje, posebno što sam ja i humanitarni lovac - kaže Bulatović.

Podsetimo, Bulatović je juče na konferenciji za medije tražio odgovor na pitanje odakle predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću novac za sako od 700.000 dinara i patike od 70.000, jer istovremeno promoviše da građani žive što skromnije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati