Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 06. 2020. 14:23 0

"ZAKLAĆU TI DECU" Pričao o Jutki, sad mu prete smrću

Čoveku koji je izašao u medije sa tvrdnjom da mu je Milica Jeličić, ćerka Milutina Jeličića Jutke, slala poruke u kojima mu preti batinama i psuje ga, Draganu Vidojeviću ponovo su pretili i to smrću njegove dece!

Vidojević, inače predsednik opštinskog odbora i fudbalskog kluba u Brusu, pretnju je prijavio policiji.

- Sedeo sam ispred picerije "Kijaso" s vlasnikom iste Cvetković Aleksandrom. Pričali smo o fudbalu kada su naišla tri lica. U jednom momentu iz pravca ulice Kralja Petra Prvog naišlo je putničko motorno vozilo marke "Folksvagen", tipa "Pasat", najnovije vozilo, cne boje koje je naspram mene zaustavilo i vozač koji je bio sam u vozilu je otvorio staklo na vratima suvozača i obratio mi se rečima: "Jebaću ti mater, zaklaću ti decu" - napisao je on u prijavi.

Lice mi lično nije poznato, a radi se o mlađoj osobi, rekao je Vidojević.

- Koliko se sećam, u pitanju je registarska oznaka KŠ 139 i mislim da je na slovnoj oznaci imalo N, ali nisam sto posto siguran. Nakon toga, pošao sam do policijske stanice u Brusu kako bi navedeno prijavio i to vozilo sam zatekao parkirano ispred pekare "Debeljko" okrenuto prema menjačnici. Dok sam ja ušao u policijsku stanicu i rekao policajcima šta se dogodilo i da je vozilo ispred kada su policajci pogledali, vozila nije bilo. Pretpostavljam da me je to lice videlo kada sam ušao u policijsku stanicu i da je iz tog razloga otišao - stoji u izjavi.

O ovom incidentu oglasila se i Marija Lukić, žena koja je sama ušla u borbu protiv Jutke, prijavivši ga za seksualno uznemiravanje.

- Od besa, razočarenja i srama, juče nisam mogla da kažem ništa. Čoveku koji je govorio za portal NovaS su jutros opet pretili i to da će mu zaklati decu. Ima tri sina, jedan je maloletan. Znam kako se oseća. Znam kako prolazi svako ko digne glas. Jedno ne znam dokle više - napisala je ona na svom Tviter profilu 

Podsetimo, Vidojević je za Novu.rs rekao da je Jutka primoravao žene da legnu sa njim, kao i da ima mnogo slučajeva za koje one zna, a nekoliko puta je čak i sam bio prisutan, gde mu se, kako on kaže, život zgadio.

Kao jednu od situacija, Vidojević je naveo maloletnicu koja je otišla u krevet sa Jutkom kako više ne bi imala jedinicu iz matematike.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati