Društvo i ekonomija

T. D.

07. 06. 2020. 11:50 19

Biljana "Gde ste vi bili kad je Tijana ubijena", uz ŠEFA pozira i slavi

Pojavila se! Državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković iliti "A gde ste vi bili kada je Tijana ubijena", pojavila se danas rame uz rame sa svojim šefom i ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem na proslavi Dana policije.

Nedelju dana nakon pitanja Igoru Juriću, ocu pokojne Tijane, gde je on bio kad mu je ćerka ubijena, pojavila se u punom sjaju. U satenu, bez blama, lomi slavski kolač zajedno sa ministrom Nebojšom Stefanovićem i direktorom policije Vladimirom Rebićem. I oni stoje uz nju, jednako, i u istoj misiji.

Podsetimo se skandaloznog razgovora državne sekretarke i osnivača fondacije "Tijana Jurić":

- Mi smo pronašli ubicu - rekla je Popović Ivković.

- Zašto niste pronašli živo dete? - pitao je Jurić.

- A, gde ste vi bili tada - izgovorila je državna sekretarka MUP.

Otac ubijene devojčice šokirano je odgovarao:

- Kako vas nije sramota?! Gde sam ja bio?? Sram da vas bude, sram vas da bude!!

To je taj razgovor koji javnost nikad neće zaboraviti, ni roditelji, ni žrtve, ni svi koji imaju imalo ljudskosti u sebi. 

Biljana se pojavila uz podršku šefa Stefanovića, i po tome će se pamtiti i današnja proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije. Zajedno su polomili slavski kolač u ime obeležavanja slave Svete Trojice.

Dalje, centralna manifestacija održava se na platou ispred Palate "Srbija", a tu je i veliki šef. Predsednik Aleksandar Vučić prisustvuje svečanosti, pa i ako se državna sekretarka MUP-a krila od javnosti ili možda velikog šefa, ovaj put neće moći.

Kako god, nedelju dana vladajuća stranka čiji je Biljana istaknuti član, nije osudila njene monstruozne reči, ali jeste trud oca ubijene devojčice da skrene pažnju da u Srbiji postoji političar pedofil. Baš nezgodno i to sve pred "izbore".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati