Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 06. 2020. 19:21 2

"Zvali me iz SNS, da nisam u romingu, svašta bih rekao"

"Zvao me neki čovek, koji mi je priznao svoju partijsku pripadnost, da me pita šta mislim o SNS i izborima. Da nisam u romingu popričao bih sa njim, dok mi ne bi priznao da je mentalno bolestan", napisao je na svom Fejsbuk profilu sveštenik Nenad Ilić.

- Svet se drma. Još uvek se kovitlaju posledice najsumnjivije pandemije. I još uvek iščekujemo da prepoznamo trajne posledice specijalnog svetskog rata koji se iza nje zaklonio. U Americi su ušli u klinč oni protiv ovih ili ovi protiv onih. U Grčkoj napadaju Američku ambasadu protestujući protiv onih ili ovih. U Parizu demonstriraju da ne bi izgubili reputaciju, šta li. Ja se bavim višom matematikom ne bih li se pored svih granica, zabrana, pravila, ograničenja, nekako domogao na kratko Srbije da vidim decu, a zvoni mi telefon da me neki čovek, koji se uredno predstavio i priznao mi svoju partijsku pripadnost, čije sam ime naravno odmah zaboravio - da me pita šta mislim o SNS-u i izborima - napisao je sveštenik.

Da nisam u romingu, možda bih i popričao sa njim, dodao je.

- Pričao bih sa njim dok mi ne bi priznao da je mentalno bolestan i da krišom zove sa fiksnog telefona u holu odgovarajuće ustanove. Pozivni 011 - zaključio je Ilić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati