Društvo i ekonomija

Direketno.rs

03. 06. 2020. 18:25 9

NEŠTO... Brnabić: Kako se ono zvaše Ralf nešto...! (VIDEO)

"REM je nezavisan organ i SNS će poštovati odluku. Međutim, neobično je to što je zabrana usledila na inicijativu Ralfa... kako se zove...", pokušala je baš dugo da se seti imena čoveka premijerka Vlade Ana Brnabić na konferenciji za novinare povodom odluke da predizborni spot SNS sa devojčicom bude zabranjen.

- Ono što je meni neobično je to što je ta zabrana došla na zahtev ili inicijativu gospodina Ralfa... kako se zove.. Ralf.. Hajde Mladene, molim te reci mi kako se čovek zove, zaboravila sam. Ralf nešto. Gospodina Ralfa iz Luksemburga! Zanimljivo mi je da on prati izbornu kampanju u Srbiji - kazala je Brnabićka.

Kako je N1 naveo, Ralf Menti je direktor programa i član uredničkog kolegijuma koji je potpisao pismo iz Luksemburga u kome se od REM-a traži stručno mišljenje o usaglašenosti spota sa propisima.

Zanimljivo je da premijerki ovo nije prvi lapsus koji je napravila pred kamerama. Naime, ona je za vreme vanrednog stanja gostujući na TV Pink potpuno promašila terminologiju.

- Sada mi već uzrokujemo nekako i ljude sa blažim simptomima i kroz to (totalno nejasno izgovoreno) institucije, gerontološke centre, generalno ustanove da probamo da suzbijemo - rekla je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati