Društvo i ekonomija

Lj. S.

31. 05. 2020. 13:42 6

"Popović Ivković preti Juriću i pokušava da ga diskvalifikuje"

"Pitanje Biljane Popović Ivković je pretnja upućena Igoru Juriću i pokušaj njegove diskvalifikacije ukoliko bude objavio fotografiju političara kojeg je optužio za pedofiliju", rekao je za Direktno.rs advokat Božo Prelević povodom pitanja državne sekretarke upućenom ocu ubijene Tijane u Jutarnjem programu na TV Prva "gde je on bio kada se zločin dogodio".

- Potpuno je jasno analizom ovoga što se dešava na političkoj sceni da Jurić ima fotografije koje kompromituju nekog iz politike, a po ponašanju vlasti, to jest, Srpske napredne stranke, može se zaključiti da taj političar nije iz SNS, jer bi sa njim (Jurićem) pregovarali do sada, a ne bi ga huškali da objavi ko je to. Iz nekih posrednih saznanja, verujem da se radi o političaru koji potiče iz koalicione stranke, koju Vučić, takođe, pokušava da udrobi, odnosno da im se osveti - kaže Prelević.

"Biljana Popović Ivković je na strani socijalista, i sad vidite kako se vodi rad unutar policije", kaže on, dodajući da bi njima (vlasti) odgovaralo da vode rat preko Jurićevih leđa sa nekim iz koalicije.

- To što Popović Ivković govori je priprema za odgovor na to što će Jurić da objavi. Na taj način pokušavaju da ga diskvalifikuju. Njena izjava je u stvari pretnja - ako objaviš fotografiju, mi ćemo da objavimo gde si ti bio - rekao je naš sagovornik.

Advokat ističe da taj političar sigurno nije iz opozicije, jer da jeste, do sada bi bio razapet po svim medijima.

- Ovde postoji strah jedne stranke vezane za njihovog funkcionera i to posebno uoči izbora. Ovo huškanje nije slučajno i svi na političkoj sceni to znaju - zaključuje Prelević.

Podsetimo, u jutarnjem gostovanju Popović Ivković je rekla kako Jurić mora da kaže ko je poznati političar koji zlostavlja decu o kojem je pre nepuna tri meseca prvi put govorio, kao i da se bavi manipulacijom javnosti i da zapravo Jurić ne zna o kojem političaru je reč.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati