Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 05. 2020. 16:01 7

(AUDIO) "Možemo li da računamo na vaš glas?" Isplivao snimak SNS

Predizborna kampanja Srpske napredne stranke traje još od vanrednog stanja, poslednjih dana u javnosti su se pojavile razne prepiske, uputstva i snimci, a među njima i audio u kojem aktivistkinja SNS zove ljude da proveri da li su dobro i da li će da glasaju za SNS.

Naime, u audio snimku koji je preplavio društvene mreže, jedna devojka, angažovana za ovu SNS aktivnost ima zadatak da proveri sa građanima Srbije da li su zadovoljni preduzetim koracima za borbu protiv koronavirusa i hitnim merama Vlade za podršku privredi, a onda i da li SNS može da računa na njihov glas? 

 

- Moje ime je Tamara, zovem iz štaba "Aleksandar Vučić - za našu decu". Zovem da vas pitam da li ste vi i  vaša porodica dobro - pitala je ova devojka jednog građanina, koji joj je odgovorio "dobro, će pominemo", a onda i objasnio šta taj izraz znači.

Iako nije baš razumela o čemu čovek priča, mlada aktivistkinja SNS je nastavila. 

- Da li imate dva minuta, želela bih da vas pitam dva kratka pitanja u vezi sa izborima. Da li ste zadovoljni (sa) preduzetim koracima za borbu protiv koronavirusa i hitnim merama Vlade za podršku privredi? Kako biste to ocenili na skali od 1 do 5 - bila je uporna mlada nada SNS.

Međutim, ovaj čovek je terao po svome.

- Ja kada razmišljam o tim merama Vlade i sve to, meni je najbitnije da li su svi ti političari zdravi. Znači, ja ne gledam iz tog ugla. Završiću brzo, neću da tupim. Mislim da je petica. Mnogo je bitno da budu zdravi, da dožive duboku starost, da bi moglo da im se sudi i da završe, brate, u zatvoru - rekao je on. 

- Može li sledeće pitanje, 21. juna izlazimo na biračka mesta, da li možemo da računamo na vaš glas - bila je uporna devojka.

- Jaoo, ne znam. Dolazila mi je ekipa iz SNS i ja sam im tražio brašno, ulje, šećer. I nisu se više pojavili. Tako da, ako bih ja mogao da vam ostavim svoju adresu i da mi vi to donesete i onda ću ja da glasam - pitao je ovaj građanin.

- A šta ja da kažem kao vaš odgovor? Da, ne, neodlučni ste - instistirala je ona, ali i, on, koji je opet rekao da hoće brašno, šećer, ulje da mu daju, i ako može još nešto preko tih 100 evra, i onda da glasa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati