Društvo i ekonomija

S. P.

13. 05. 2020. 15:15 17

JEZIVA SNS KAMPANJA Opozicija protiv lekara (VIDEO)

Novi izborni spot Srpske napredne stranke koji koristi pandemiju koronavirusa u svrhe političke kampanje izazvao je oštre i podrugljive komentare na Tviteru. 

Akcenat u spotu je da smo pobedili kao nacija zahvaljujući plemenitim lekarima i medicinskom osoblju koji su, sudeći po sadržaju spota, imali samo jednog protivnika - opoziciju. 

Tako se za njene vođe kaže da “se samo žale i time omalovažavaju uloženi rad i velika postignuća naših doktora i medicinskih sestara", kao i da ometaju borbu dok vlast uvažava lekare i “istorijske rezultate” koji, kako je navedeno, svrstavaju Srbiju u red zemalja sa najmanje žrtava u svetu. 

Tviteraši su prilično oštro reagovali, pa je jedan korisnik zaključio da ovo nije država, a ni simulacija države, već je “mafijaško leglo koje trenutno drži sve konce upravljanja sistemom.” 

U komentarima se takođe polemisalo o prof. dr Branimiru Nestoroviću, poznatom po izjavama potpuno drugačijim od stavova svojih kolega iz Kriznog štaba te je, na konstataciju da fali Nestorović, jedan tviteraš napisao “Ne fali, znaju da bi im se još više smejali da su ubacili i njega.” 

Jedan korisnik se takođe zapitao gde su u spotu - leteća ambulantna vozila. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati