Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova S ]

05. 04. 2020. 12:04 5

Savetnik ministra Šarčevića zaražen koronom

Aleksandar Pajić, posebni savetnik u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i još dvoje nižih savetnika zaraženi su koronavirusom, potvrdio je Mladen Šarčević, ministar prosvete.

Kako Šarčević navodi, Pajić se nalazi u KBC Dragiša Mišović, dok preostala dvojica zaposlenih u Ministarstvu prosvete imaju lakše simptome.

- Pajić je jak. Imao je simptome ranije, ali nije išao da se testirao, morao sam da ga nateram. Javili su mi da je pozitivan i ima teže simptome. Prvo je bio u bolnici u Šapcu, a potom je prebačen u KBC Dragiša Mišović. Sada je na nekom aparatu, nosi masku za kiseonik - kaže Šarčević za portal Nova S.

On navodi da je Aleksandar Pajić u Šapcu od 26. aprila, a da je pre toga bio na sastanku u Ministarstvu sa dvojicom kolega iz Pančeva i Beograda.

- Reč je o savetnicima nižeg ranga i za njih je takođe potvrđena korona. Jedan od njih živi sam, dok sin drugog ima temperaturu - kaže ministar prosvete.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati