Društvo i ekonomija

Beta

01. 04. 2020. 07:17 0

Danas oblačno i hladno, moguć sneg

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, ujutro sa slabim mrazem, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Na severu će biti suvo, u ostalim krajevima mestimično sa snegom. Više padavina očekuje se na jugu i istoku kao i u planinskim predelima gde će doći do formiranja odnosno povećanja visine snežnog pokrivača.

Uveče i tokom noći očekuju se prestanak padavina i delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima povremeno jak, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus tri do nule, najviša dnevna od jedan do pet stepeni Celzijusa.

U Beogradu će ujutro biti slab mraz, a tokom dana pretežno oblačno i hladno. U jutarnjim satima moguće je provejavanje slabog snega. Duvaće slab i umeren vetar, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura od minus dva do nule, najviša dnevna oko četiri stepena Celzijusa.

Biometerološka prognoza za sredu, 1. april, 2020: Nešto povolјnije biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Kod osoba sa respiratornim i srčanim problemima moguće su izvesne tegobe. Pospanost, glavobolјa i razdražlјivost su očekivane meteorpatske reakcije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati