Društvo i ekonomija

Lj. Stanković

27. 02. 2020. 13:56 0

Onesvešćuju se, glume, pa dobijaju fotelju u SNS (VIDEO)

Kako se grade karijere u režimskoj stranci i kojim koracima se dolazi do vrha, najbolje dokazuju "glumice" vladajuće partije koje su veštim padanjem u nesvest došle do udobnih stolica u SNS-u.

Jedna od najistaknutijih uloga svakako jeste ona koja se prošlog aprila odigrala ispred gradske skupštine, a reč je o Nikolini Janjatović, koja je nakon svoje premijere dobila mesto u fotelji savetnice generalnog direktora JKP "Gradska čistoća". Ona je u toj firmi zadužena za punjenje "sendvič" autobusa, kao i za ostale papirološke, propratne stvari.Pored nje, bilo bi gre'ota ne pomenuti i njenu koleginicu, Svetlanu Tišljarić, koja je istog dana, došla da odbrani predsednika Vučića i njegovu partiju šaha koju je igrao sa ministrom unutrašnjih poslova, Nebojšom Stefanovićem. Njen skriveni znak za onesvešćivanje bilo je skandiranje okupljenih građana - Onesvesti se!Zatim, na red dolazi sekretarka SNS u Vladimircima, Aleksandra Krstić, koja je 2018. u avgustu u pritvor odvela čoveka koji ju je "prebio". Da je celu situaciju izlažirala priznala je za TV Šabac, gde je ispričala kako funkcioniše i po kom principu radi vladajuća stranka i priznala da je po naredbi vlasti u Šapcu vređala lidere opozicije.Ona je te godine optužila jednog od člana stranke Dveri, da ju je udario šakom, zatim i pesnicom i razbio joj mobilni telefon. Nakon izrežiranog incidenta njemu je pretilo tri godine zatvora.A za kraj "najkreativnije" - promocija knjige Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda, na kojoj su mediji vladajuće stranke pisali kako "huliganima iz opozicije ništa nije sveto". Naime, prihod od Vesićeve knjige trebalo je da ide u humanitarne svrhe. Na promociju njegove knjige pokušali su da uđu i određeni predstavnici opozicije, što se kasnije pretvorilo komešanje između opozicije i pripadnika SNS-a.Tokom promocije, došlo je i do paljenja knjige zamenika gradonačelnika koju je on okarakterisao kao pokušaj ubistva, a ko stoji iza tog "ubilačkog" poduhvata ni da danas nije utvrđeno, kao ni u koliko je primeraka knjiga prodata i po kojoj ceni. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati