Društvo i ekonomija

Direktno.rs

25. 02. 2020. 11:43 3

Ministre, ko je ostao bez genitalija?! (VIDEO)

Pored "vazduplohova", "aerodruma", "malih žutih ljudi", "navalantnih novinara" i pregršt drugih neshvatljivih izgovaranja reči, u moru naprednjačkih lapsusa pojavio se još jedan koji je došao iz usta ministra za boračka i socijalna prava Zorana Đorđevića - genitalije boraca (?!)

U gostovanju u jednoj TV emisiji, ministar je govorio o borcima koji su povređeni u ratovima, samo što im je pomešao delove tela. 

- Zakon borački koji ide, oni nisu primaoci socijalne pomoći i ne pripadaju toj kategoriji, ali na neki način su ljudi koji su se borili za ovu zemlju, koji su zbog posledica rata ostali bez određenih genitalija i ne mogu da rade, nesposobni su za rad - rekao je Đorđević.

Ukoliko i dalje ne zna šta je rekao, ministar bi mogao da izgugla šta su genitalije, a pretpostavlja se da je umesto te reči želeo da kaže ekstremitete, jer mnogo je više boraca koji su ostali bez ruku i nogu u ratovima, nego bez genitalija.  

To, međutim, nije jedini lapsus po kom će Đorđević ostati upamćen. 

Ministar je jednom prilikom, za skupštinskom govornicom, izrekao neverovatne reči koje su nasmejale celokupnu salu, pa čak i njegove stranačke kolege i koalicione partnere. 

- Sve ono... Pa vratićemo se na DS, katastrofalno s*anje...sss stanje koje je tamo zatečeno... - rekao je Đorđević jednom prilikom.

Ministre, potrebne su velike genitalije da se sa takvim neznanjem prihvati funkcija koju obavljate...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati