Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 01. 2020. 19:02 3

ŠAH-MAT Savo Manojlović objasnio Oleniku

Situacija u Crnoj Gori se posle usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti ne stišava. Narod je na ulicama, mirno protestuje protiv odluke Vlade i predsednika države Mila Đukanovića. Ali, ne odnosi se samo ta situacija na Srbe u Crnoj Gori, već i na ljude koji žive u Srbiji.

Mnogi su poslali podršku građanima koji su na ulicama, ali su tu i oni koji su potpisali apel kojim se "osuđuje destabilizacija Crne Gore i regiona koju kreira i podstiče zvanični Beograd".

Ovaj apel je potpisalo 88 osoba, a među njima se nalazi i advokat Aleksandar Olenik, inače predsednik Građanskog demokratskog foruma.

- Umesto čestitke: Svi skriveni nacionalist i nastavljači Miloševićeve genocidne politike lepo su se pokazali ovih dana podržavajući klerikalnu/lopovsku/pedofilsku/srednjevekovnu/militarnu i parapolitičku falangu koja sebe naziva SPC. Da se zna ko je ko - napisao je Olenik na Tviteru, i tom prilikom na sebe navukao gnev mnogih.

Na ovu objavu je reagovao Savo Manojlović, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti. Kratkom porukom se obratio Oleniku.

- Objasnite mi razliku između toga kad režim ljude koji drugačije misle naziva izdajnicima, koje u startu diskvalifikuje, i ovoga. Ja je ne vidim - istakao je Manojlović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati