Društvo i ekonomija

Direktno.rs

24. 12. 2019. 10:10 3

Seksualni predator iz Bora pozira na svežem asfaltu (FOTO)

Zorana Zdravkovića, SNS predsednika Mesne zajednice Zlot i poslovođu Vodovoda Bor, Bojana Petkovski optužila je za seksualno uznemiravanje i pokušala da izvrši samoubistvo, nakon što je saznala da joj preti otkazom. Kako saznajemo, Zdravkovićeve stranačke kolege rade na "saniranju štete", nakon što su dokazi isplivali.

Bojana je u prijavi prosleđenoj Regionalnom mobing centru Niš navela da joj je Zdravković rekao "da bi po nju bilo bolje da mu "da", jer od njega zavisi njen posao".

- Hvalio se da je funkcioner SNS i da ima pištolj i da je bolje da mu “dam” - napisala je Bojana. 

Njena ćerka Andrijana, u razgovoru za naš portal ispričala je zbog čega je ova žena digla ruku na sebe i koliko dugo ju je Zdravković uznemirivao. On, s druge strane, tvrdi "da zlostavljanja nije bilo", i da se "protiv njega vodi hajka". 

Kako Direktno.rs saznaje, stranka čiji je Zdravković član, organizovala je svoje "partijske kapacitete", kako bi ga zaštitila, te je većina objava na društvenim mrežama u vezi sa ovim slučajem, obrisana. Prema rečima našeg izvora, na svim lokalnim borskim internet stranicama ne može se više pročitati ništa o uznemiravanju, koje je Petkovski navela da je trpela. Prostije rečeno, trenutno se Zdravkovićeve kolege vrlo intenzivno bave "kontrolom štete" u ovom slučaju.

Uporedo, društvenim mrežama počela je da kruži fotografija Zdravkovića nastala pre nekoliko meseci, nakon što je u mesnoj zajednici čiji je predsednik, Zlot, asfaltiran put. 

Naime, kako Direktno.rs saznaje od izvora u Boru, Zdravković ponosan na komad asfaltiranog puta, ovekovečio je fotografijom. 

Podsetimo, Bojana Petkovska iz Bora se oporavlja nakon što je pokušala sebi da naudi, a posle dugotrajnog mobinga i seksualnog uznemiravanja. Kako je njena ćerka rekla za Direktno.rs, čim se oporavi, podneće tužbu protiv zlostavljača, dok će Regionalni centar mobing Niš, protiv Zdravkovića podneti prijavu zbog nepoštovanja Zakona o sprečavanju zlostavljanja na radu i seksualnog uznemiravanja. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati