Društvo i ekonomija

M. R.

18. 12. 2019. 20:19 0

Dojčinović za Direktno: Sve je povezano sa poslom

Urednik KRIK-a Stevan Dojčinović za naš portal objasnio je da je zabrana ulaska u Emirate definitivno povezana sa poslom kojim se bavi i da će se žaliti institucijama jer mu je ulazak u UAE trajno zabranjen.

Stevan Dojčinović je zadržan na aerodromu u Abu Dabiju u noći između utorka i srede, a posle 12 sati poslat nazad za Beograd.

Trebalo je da učestvuje na konferenciji Ujedinjenih nacija posvećenoj borbi protiv korupcije, međutim, ne samo što mu je onemogućen ulazak, već je i dobio trajnu zabranu.

- Siguran sam da je povezano s poslom kojim se bavim jer nema drugog razloga zbog kog bi me isterali iz zemlje. U Emirate sam išao prvi put, da učestvujem na međunarodnoj konferenciji o kriminalu i korupciji, a u Rusiju sam išao samo poslovno da držim treninge novinarima - objašnjava urednik KRIK-a za naš portal.

Da li postoji neki razlog zbog kog biste se našli na bilo čijoj crnoj listi, kao što je to sada slučaj sa Emiratima?

- Pisaću institucijama UEA da pokušam da saznam šta se dešava i zašto sam na crnoj listi. Dobio sam trajnu zabranu ulaska, tako da ću se verovatno žaliti i na to - istakao je Dojčinović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati